2ο Technology Forum - Θεσμός "Συνεργάζομαι" 1ο Βραβείο στο έργο “i-student trip”

To Oλοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών - i-student trip” αναδείχθηκe ως η καλύτερη συνεργασία στον Διαγωνισμό «Συνεργάζομαι» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Technology Forum. Βαθμολογήθηκε από 27 συνολικά αξιολογητές της Ειδικής Επιτροπής και απέσπασε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 23 projects που συνολικά υποβλήθηκαν. 


Η εκδήλωση και η απονομή του βραβείου έλαβε χώρα  την Παρασκευή 8 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονία και σε αυτή συμμετείχαν 40 εκπρόσωποι φορέων, ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και εταιριών μεταξύ των οποίων οι Microsoft Ελλάς, Oracle, ΕΤΕ, Enterprise Greece. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επισημάνθηκαν η ανάπτυξη και προώθηση της κοινής δράσης μεταξύ φορέων γνώσης -καινοτομίας και φορέων επιχειρηματικότητας, αλλά και η ανάγκη διεύρυνσης της πρωτοβουλίας όχι μόνον σε νέους τεχνολογικούς και επιστημονικούς τομείς, αλλά και σε φορείς του Δημοσίου.

Διοργανωτές του 1ου «Συνεργάζομαι» και του 2ου TechnologyForum ήταν ο Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης  (ΕΚΕΤΑ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος  (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  (ΠΑΜΑΚ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ). Οι δύο θεσμοί ήταν υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), ενώ υπήρχε ενεργός συμμετοχή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (IHU). Το φετινό Technology Forum υποστηρίχθηκε και από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα παρακάτω links:

Αγγελιοφόρς

Mobilenews